Hvem er vi?

Faglig rådgiver
Professor Emeritus Tore Midtvedt, Karolinska Institutet, Sverige
Tore Midtvedt er spesialist i medisinsk mikrobiologi og professor emeritus i medisinsk mikrobiell økologi ved Mikrobiologi, Tumörbiologi och Cellbiologi (MTC) ved Karolinska Institutetet i Stockholm.
 
Midtvedt har produsert mer enn 300 publikasjoner på MEDLINE innen Antibiotics, Ecology, Gnotobiology, Infectious Diseases, Microbiology, Pharmacology. Han har også over 500 artikler til abstrakter og bøker.
 
I mai 2008 la han frem for Nobel symposiet et forskningsprosjekt på tarmflora og bakterienes effekt på adferd.
 
 
Lege Halfdan Vier Simensen
Spesialist i generell kirurgi 
Medisinsk ansvarlig
 
Lege Vier Simensen ble godkjent spesialist i generell kirurgi 1992. Han har 15 års erfaring innenfor offentlige sykehus og har arbeidet ved Radiumhospitalet, Rikshospitalet og Ullevål Universitetssykehus.
 
 
Lege SIDEN ER UNDER OPPDATERING
Allmenlege
 

 

 

Hanne Bjørg Walker
Rådgiver og Forskningsleder
 
Hanne Bjørg Walker leder BioMed Clinics forskningssenter og er rådgiver for foreldre i behandling av autisme og ADHD. Walker har erfaring innen biomedisinsk behandling og forskning. Hun har de siste 9 år jobbet med internasjonalt anerkjente leger og forskere for bedre behandling av autisme. Hun studerer biokjemi og er hovedforfatter av kunnskapsoppsummeringen Biokjemisk ubalanse og  Biomedisinsk behandling av autisme, 2010  for Helsedirektoratet.
 
 

 

Ring oss på telefon :

22 41 64 02

 
 
 

Send oss en epost på:

 post@biomedclinic.no

 

Del |